Taal

Met herbruikbare draagtassen kiest u voor het milieu

Plastic wegwerpzakjes belanden maar al te vaak als zwerfafval in het milieu. Steeds meer mensen kiezen er dan ook bewust voor om eigen draagtassen mee te nemen naar de winkel. Speel op die wensen in en kies voor herbruikbare tassen of zakjes.

Een waaier aan materialen

Herbruikbare tassen zijn in allerlei materialen verkrijgbaar. De stevigste herbruikbare zakjes zijn gemaakt uit polypropeen (PP). Bij UPI vindt u zowel PP woven tassen als non woven tassen, die u kunt afwerken met een laagje laminaat. Handelaars en ondernemers met een hart voor de natuur zijn vaak te vinden voor draagtassen uit gerecycled PET-materiaal.

Laat uw herbruikbare draagtassen bedrukken

Uw herbruikbare tassen kunnen naar wens aangepast worden. Ook hoogwaardige bedrukking met uw logo behoort tot de mogelijkheden. Bedenk dat herbruikbare tassen niet alleen dienst doen als boodschappentas, maar ook als strandtas of zelfs zwemzak. Zo duikt uw logo overal in uw buurt op.

Snel bedrukte en herbruikbare draagtassen of zakjes nodig? Dan heeft UPI verschillende oplossingen om u uit de nood te helpen. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u!