PP woven draagtassen zijn de ideale boodschappentassen

De woven draagtassen uit polypropeen (PP) zijn uitermate geschikt voor zware belasting. Ze doen dan ook vaak dienst als boodschappentas. Denk maar aan de iconische Delhaize-draagtas.

Woven tassen met bedrukking van de hoogste kwaliteit

Zoekt u mooie en stevige boodschappentassen? Dan zit u goed met deze PP woven tassen. Omdat ze gelamineerd zijn, is diepdruk in hoge kwaliteit mogelijk. Deze draagtassen worden steeds op maat gemaakt. Ze zijn dan ook verkrijgbaar in alle mogelijk formaten en modellen. Wilt u een praktische bakkerstas of een hippe schoudertas? Aan u de keuze.

Een tas vol brood & vlees

PP woven draagtassen hebben wij steeds op voorraad in wit en zwart. Verkoopt u brood of vlees? Bekijk dan ook onze voorbedrukte tassen uit voorraad. De smakelijke afbeeldingen van krokante pistolets of verse charcuterie doen het water in de mond lopen. Om een persoonlijke toets toe te voegen, kunt u ze personaliseren met uw logo.

Uw logo snel geprint op woven tassen

Ook als het snel moet gaan, is UPI de juiste partner. Al onze woven tassen uit voorraad kunt u snel laten bedrukken met uw logo. Binnen de 3 weken worden de gepersonaliseerde tassen uit PP thuis geleverd.

Contacteer ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij bespreken alle mogelijkheden graag met u.