Taal

Plastic draagtassen of zakken bestellen?

Bedruke draagtassen of plastic zakken

Plant u een bedrijfsevenement of bent u binnenkort aanwezig op een beurs? Denk er dan tijdig aan om uw plastic draagtassen of plastic zakken te bestellen. De DKT plastic zakjes en plastic draagtassen met lus van UPI zijn gemaakt uit stevig polyetheen. In combinatie met hun scherpe prijs maakt dit van deze tassen een uitstekende keuze voor tal van handelaars.

Bovendien kunt u deze plastic tasjes of plastic zakken personaliseren met uw logo of afbeelding. Zo brengt u uw zaak of merk eenvoudig en goedkoop onder de aandacht. Al vanaf 5000 stuks leveren wij deze praktische plastic tassen op maat!

Cadeauzakjes zetten uw luxeproducten in de schijnwerpers

Bij een leuk product hoort een passende cadeauverpakking. Breng uw producten onder de aandacht met luxe plastic draagtassen of transparante cadeauzakjes. Kies bijvoorbeeld voor de plastic zakjes van Pockito, kleine geschenkzakjes die een plezier zijn om te krijgen! Met uw chique plastic tas onder de arm kuieren uw klanten trouwens maar al te graag door de winkelstraat. Ziet u het al voor u?

Wilt u gepersonaliseerde plastic zakken of draagtassen bestellen? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte. Is er haast en spoed bij? Dan zorgen wij voor een voorstel op maat, zodat u de perfecte plastic tasjes of zakken vindt!